Loopbaan APK

Reflecteer eens op je loopbaan en op hoe je daarmee verder wilt!

Ben je werkzaam in of voor de orkesten, opera, ballet, poppodia?

Op het podium of in een ondersteunende functie? 

In dienst of als ZZP’er, remplaçant of freelancer? 

En wil je eens stilstaan bij de ontwikkeling van je loopbaan? 

Dan kun je gratis gebruik maken van de loopbaan APK. In drie gesprekken van ongeveer anderhalf uur met een loopbaancoach met affiniteit van de sector reflecteer je op jouw ontwikkeling, jouw loopbaanwensen en maak je zo nodig plannen om die wensen te realiseren. Zo ben je goed voorbereid op de uitdagingen die op je pad komen in jouw vak en op een arbeidsmarkt die steeds beweeglijker wordt. 

Werken op of voor het podium is veeleisend en hectisch. Het vraagt ook dat je jezelf steeds opnieuw uitvindt, dat je relevant blijft, je ontwikkelt in je vak en dat je aantrekkelijk bent op de arbeidsmarkt. Iedere loopbaanfase kent daarbij zijn eigen vragen en uitdagingen. Dus of je nu twintig bent of zestig, het is belangrijk om eens stil te staan bij je ontwikkeling, je wensen en ambities en wat er nodig is om die te realiseren. Zo blijf je bevlogen je werk doen, relevant in je vak. De loopbaancoach helpt je om te onderzoeken wat goed voor je is en om je plannen concreet te maken. Dat is altijd maatwerk, dus neem zelf vooral initiatief om de loopbaan APK zo te benutten dat hij voor jou het meest waardevol is. 

In drie of vier gesprekken nemen we je loopbaan door en reflecteren daarop. Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt? Hoe zit je nu in je vak, in je werk en in je energie? Hoe zie je je toekomst in de sector, of misschien daarbuiten? Waar liggen kansen en bedreigingen en hoe kun je daar goed mee omgaan? Wat zou je eigenlijk moeten bijleren? Zo neem je even afstand van de dagelijkse hectiek en bedenk je hoe je verder wilt met je loopbaan. Zodat je (weer) met focus en energie verder kunt. 

Betekent dat dat je een probleem in je werk moet hebben om gebruik te maken van de loopbaan APK? Zeker niet, de loopbaan APK is juist bedoeld om problemen in je loopbaan vóór te zijn zodat je zelf de regie houdt over je werk en loopbaan.

Wat:

De loopbaan APK bestaat uit een drie tot viertal individuele gesprekken van ca. 1,5 uur.

Tijdens het startgesprek wordt zorgvuldig gekeken naar de vraagstukken die jij naar voren brengt. Het kan zijn dat jij en de adviseur er voor kiezen om een workshop of een intervisiebijeenkomst in te zetten in plaats van de individuele loopbaan APK gesprekken.

Klik hier om je aanvraag te starten

Klik hier voor meer informatie over de workshops